Coca de tres xocolates
Ingredients:
300 gr. de galetes maria picades
300 gr. de mantega
100 gr. de cacau en pols
250 gr. de xocolata blanc
150 gr. de xocolata negre
4 iogurts grecs naturals o 250 gr. de nata semi muntada
2 fulls de gelatina
Piqueu la galeta maria i mesclau-la amb el cacau en pols. Foneu 250 gr. de mantega i ho pastau amb la mescla anterior. Forrau l’interior d’un motllo (millor si és desmuntable) i el deixau dues hores dins la nevera.
Foneu el xocolata blanc (al microones o al bany maria) i quan encara és calent, diluïu els fulls de gelatina, prèviament remullats en aigua freda. Llavors i podeu afegir els iogurts o la nata. Ho escampau dins el motllo i ho tornau posar dins la nevera un parell d'hores.
Abans de seguir a arribat el moment de desmuntar el pastis.
Ara foneu el xocolata negre amb 50 gr. de mantega. Ho podeu posar tot damunt el xocolata blanc o podeu fer uns dibuixos (és el que jo he fet).
Si voleu ho podeu decorar amb fruits vermells o altres fruits què us agradin.
Lo més bo que he provat mai!!:D
ResponElimina