Ingredients:
4 ous
200 gr. de sucre
250 fr. mantequilla pomada
75 gr. ametlla molta fina
375 gr. farina
200 gr. formatge fresc ( nata o iogurt grec)
Ratlladura i suc d’una llimona grossa
1 sobre de llevadura pols
Almívar:
125 ml. d’aigua
100 gr. de mel
Ratlladura i suc d’una llimona grossa
Preparació:
Mesclar tots els ingredients per aquest orde, la mantequilla amb el sucre, llavors els ous, els suc de llimona i la ratlladura i finalment el formatge. Després de mesclar tot això ben mesclat és quan hi podeu afegir la farina, la ametlla i la llevadura.
Després d’haver-ho mesclat tot junt, ho posarem a un motlle adequat untat de mantega i farina.
Ho posarem al forn calent durant 40 minuts a 180º (segons el forn).
Mestres tant el bescuit es cou, posau l’almívar al foc amb els ingredients indicats a la recepta.
Una vegada tret el pastis del forn no el desemmotlleu, tireu-li, poc a poc l’almívar per damunt.
Quan ja s’ha begut l’almívar i sigui fred, llavors el podeu desemmotllar. La ratlladura de llimona vos quedarà per damunt.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada