Ahir dia 2 d’agost era la mare de Déu del Àngels i la meva filla Mar feia 19 anys. Van venir el avis a dinar. Vaig fer uns quants entrant diferents, però sobre tot d’un em sap greu no haver fet fotos. Estava boníssim: Tomàtigues de Cirerol farcides de formatge i salmó.
Llavors una paella de marisc, gelat i cava, i els dos pastissos que vos deix la recepta a continuació. Ni en Jaume ni n’Estrella no van poder venir, feien feina. Diumenge ho tornarem fer amb ells.
Per molts d’anys MAR.
Pastis de llimona i taronja.
150 g de mantega
1 llimona i 1 taronja
200 g de sucre
4 ous
125 ml. de llet
300 g de farina
1 sobre de llevadura
Mescleu la mantega amb la ratlladura de llimona i taronja, a més de la polpa dels dos cítrics. Fiqueu-ho al microones 2 minuts a potencia mitjana.
Tritureu-ho bé amb la batedora.
Agregeu a la mescla el sucre, la llet i els ous batuts.
Tot seguit afegiu i mescleu la farina i el llevat.
Poseu-lo dins un motlle mantegat
El forn calent a 170º durant 15 - 20 minuts.
Brownie.
150 gr de mantega
200 gr de sucre.
300 gr de xocolata per fondre.
300 gr de farina
150 gr de fruits secs (nous, avellanes, ametlles,etc.)
5 ous
2 iogurts grecs.
1 sobre llevadura en pols
Foneu la xocolata i la mantega al microones.
Mestres remenau els ous, el sucre i els iogurts. Incorporau-li la xocolata a poc a poc. Desprès mesclau la farina i el llevadura hi ho incorporau tot a la mescla anterior.
Una vegada tot mesclat hi podeu mesclar també el fruits secs que més vos agradin.
Ho posau tot dins un motlle mantegat i enfarinat.
El forn calent a 180º durant 35 – 40 minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada