Delícia de crema semi freda
Ingredients:
3 dl de llet
100 g de sucre
30 g de farina de blat de moro
3 rovells d'ou
6 fulls de gelatina neutra
500 ml de nata o de iogurt grec
30 g de sucre de vainilla en pols
3 dl de llet
100 g de sucre
30 g de farina de blat de moro
3 rovells d'ou
6 fulls de gelatina neutra
500 ml de nata o de iogurt grec
30 g de sucre de vainilla en pols
Preparació:
Mesclar els 3dl de llet amb els100g de sucre, 30 g de farina de blat de moro i 3 rovells d’ou. Donar un bull sense deixar de moure, per què no s’aferri fins que espesseixi. Treure del foc i afegir els 6 fulls de gelatina neutra. Deixar refredar.
A part muntar 600 ml de nata amb 30 g de sucre de vainilla en pols. A de quedar consistent. Jo he emprat iogurt grec del que venen a Lidl (pots de 500 g) no tenen tant de greix.
Quan la barreja primera s’hagi refredat es barrejarà amb la nata o el iogurt. Omplirem motlles individuals i deixarem reposar fins que qualli.
Els podeu decorar amb ametlles trossejades, trossets de xocolata o com més vos agradi. També el podeu acompanyar amb salsa de xocolata.
Servir fred i bon profit..
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada