Tortell de Reis.
ingredients:
550 gr de farina
100 gr de mantega
100 gr de sucre
100 ml. suc taronja
200 ml. de llet
2 ous
Ratlladura taronja i de llimona
25 gr de llevat premsat de forner
Fruita gebrada, sucre i ametlla
ingredients:
550 gr de farina
100 gr de mantega
100 gr de sucre
100 ml. suc taronja
200 ml. de llet
2 ous
Ratlladura taronja i de llimona
25 gr de llevat premsat de forner
Fruita gebrada, sucre i ametlla
elaboració:
Barrejar bé tots els ingredients amb la farina fins obtenir una massa elàstica i humida.
Formar un tortell sobre la safata de forn. Deixar fermentar fins que dupliqui la
seva grandària. Pintar amb ou i decorar amb fruita gebrada, sucre i ametlla.
Enfornar a 180 º C durant 17 minuts aproximadament.
Enfornar a 180 º C durant 17 minuts aproximadament.
Deixar refredar i servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada