Ingredients.
200 ml. de llet
100 gr. de mantega
2 ous
25 gr. de llevat de forner
100 gr. sucre
400 gr. de farina
Albercocs els necessaris
1 ou i sucre per posar per damunt
Preparació:
Mesclau la llet amb la mantega, els ous, el sucre i el llevat de forner i incorporar la farina, poc a poc, pastau fins a formar una massa elàstica i homogènia.
Mesclau la llet amb la mantega, els ous, el sucre i el llevat de forner i incorporar la farina, poc a poc, pastau fins a formar una massa elàstica i homogènia.
Deixau-la reposar, tapada, fins que dobli el volum.
Estirau-la a damunt una llauna pel forn, untada d’oli i tornau deixar fermentar devers 1 hora.
Pintar amb ou i repartir el sucre pel damunt. Damunt l’ou pintat hi podeu posar mitjos albercocs
Amb el forn calent enfornar a 180 º C durant 20 minuts
Deixar refredar i servir
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada