Ingredients:
Per a la massa:
250 g de mantega
150 g de sucre
600 g de farina
100 ml llet
2 ous
per el farcit:
100 g de sucre
100 g de ametlles torrades i capolades grosses
3 pomes Golden
4 cullerades de nata
2 ous
Sucre i 1 ou per pintar
Preparació:
Per a la massa, pasteu tots el ingredients fins aconseguir una pasta homogènia. . Guardau-la tapada amb un drap, devers una hora.
Llavors mesclau els ous, la nata, el sucre i reservau-ho.
Dividiu la pasta en dues parts, amb una folreu un motlle. Palau i lamineu les pomes i col·loqueu-les dins el motlle fins a cobrir tota la superfície. Col·loqueu les ametlles torrades i esmicolades.
A continuació aboqueu per damunt la mescla d’ous, nata i sucre..
Desprès el cobriu amb la pasta restant ben estirada i el segellau.
Pintau la superfície amb ou i sucre.
Al forn calent a 170º durant 45 minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada