dijous, 10 d’octubre del 2013

RAJOI MENTIDER

         Una mentida, una més i van... Sr. Raxoi ja he perdut el compte. Les pensions no les tocarem mai, vareu dir tots el Ppeperos abans de les eleccions. Zas! i la primera directa al front. No teniu vergonya, ni l’heu coneguda mai. Com vos en podeu riure de la gent més dèbil, com són els pensionistes. Ells què ho han donat tot al llarg de la seva vida. Sang, suor i sobre tot molta de feina. Els nostres majors varen ser els què pujaren aquesta Espanya, de la que vos tant vos n’ompliu la boca.
         És una mentida que no tengueu diners per poder pagar-los, mentida i molt grossa. Fa uns anys que deien que hi havia tres treballadors per cada pensionista i ara sols ni ha un i mig, però és què encara en sobra mig, el què passa és què tan vos com tot el vostre govern, només treballau per les grans empreses i les asseguradores i els bancs que volen els nostres diners.
          De totes les maneres si deixàveu de pagar a tants d’assessors que no heu de mester i què a més els podríeu canviar per funcionaris que segur en saben més què ells i ja els pagau.
         Si cobraseu tot el deuen les grans empreses en imposts i a la seguretat social, a tots el equips de futbol que guanyen sous milionaris i segur que a més els subvencionau.
         També podríeu deixar de dar diners als col·legis concertats (sobre tot als que discriminen per sexe, això està prohibit per la Constitució) i apostar més per l’escola pública i fer escoles noves.
         Tampoc importa que les nostres tropes vagin pel món islàmic i guardar els diners que ens costen per pagar I+D+I.
         I per acabar per ara dir-vos que segons els acords amb el Vaticà, ja fa temps que l’església s’hauria de subvencionar per ella mateixa. Són massa milions els que els regalau i a més a més no els cobrau l’IBI ni altres imposts que si cobrau a altres sectes de l’església, els capellans, monges,i frares no paguen l’IRPF ni la Seguretat Social, però sen serveixen (i llavors la llevau als immigrants).
         També pagau als professors de religió a les escoles i els posa a dit el Bisbe o els seu delegat i la majoria són gent sense titulació per donar classes. La religió a les esglésies i qui la vulgui que la pagui.
          

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada