dimarts, 5 d’octubre del 2010

AZNAR, CEOE i el VATICÀ

          
          Per aquestes frases, entre altres coses, una revista nord-americana, l’ha escollit entre els cinc pitjors expresidents del món.
            Quina glòria que vos posin al costat de dictadors i corruptes!!. Em fa vergonya que un dia fóssiu el president del govern espanyol.
            No us ha dit algú que amb la boca tancada serieu més “guapo” . perquè no us dediqueu a cuidar els vostres nits i a la neta “Francisca”. A no, que no en teniu cap amb aquest nom, per què no la pugin dir PACA AGAR AZNAR (digueu-ho ràpid i voreu que us surt).
            I el president de la CEOE, el Sr Diaz Ferran, què farà? Dimitirà a la fi o hauran de mester aigua bullent per desferrar-lo de la cadira. Com pot esser president dels empresaris un Sr. Que no sap fer anar els seus propis negocis, que en pocs mesos ha posat a l’atur més de dos mil treballadors. No vos fa vergonya, o no la coneixeu a aquesta paraula.
            Els sindicats i las associacions empresarials, encara que siguin totalment constitucionals, haurien de  canviar radicalment de pensament o desaperixa. Ja no som al segle XIX, que hi havia enfrontaments entre els treballadors i la patronal, ara estam al segle XXI i el que em de fer es canviar la mentalitat i en lloc d’enfrontaments, necessitem empenya el carro tots junts. Si no , no ens en sortirem. Els empresaris, sent empresaris de veritat i no pensar només amb “pelotazos”, si no empresaris moderns com els del nostre entorn europeu. I els treballadors no pensar només quan ens queda per cobrar l’atur.
            Els del Vaticà (Benet) estan tots enfadats perquè han donat el Nobel de medicina al primer senyor què va fer que les dones poguessin tenir fills “in vitro”. No li han perdonat ni el perdonaran mai.
            És clar aquest home quasi és com un déu. Els que fan avortaments, fan allò que només port fer déu i els que donen vida allà on és impossible, també són com déu.
            Ni contigo ni sin ti. Ni contingo por que me matas, ni sin ti por que me muero.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada