dimarts, 10 de maig del 2011

EL TRIBUNAL CONSTITUCIONAL. LLIÇÓ de DEMOCRÀCIA

          Han mort en Bin Laden i els americans han sortit al carrer a festejar-ho. Tots botaven d’alegria i cridaven: “mort a l’assassí”. Sí en bin Laden segurament ho era un assassí. Però fins i tot els assassins tenen dret a un judici imparcial, per jutges imparcials. O és què els nazis que jutjaren a Nuremberg no ho eren uns assassins?. Sí, i per això els condemnaren a morts a alguns dels o a presó a altres. Els països civilitzats no és poden comportar com si fossin uns criminals o fer terrorisme d’estat. Segurament aquest senyor mereixia morir per tot el què havia fet o manat fer, però era la justícia qui l’havia de condemnar.
            Això ha semblat el Far West, qui treu primer la pistola i dispara, guanya.
            L’Espanya imperial també ha cridat ben fort “bravo” i han aplaudit.  Són els mateixos que no volen que Bildu acudeixi a les eleccions.
            El Tribunal Constitucional els ha donat una gran lliçó de democràcia, paraula què per altra banda els segurament desconeixen el seu significat.
            Jo no dubto que ETA és una banda terrorista i com a tal la condemno amb tota la meva força. Però la meva condemna és pel que ja ha fet, però mai no podem condemnar a Bildu pel que farà
            .Per altre part sols a l’extrema esquerra se la de prohibir acudir a les eleccions?. I als feixistes que omplen les llistes del PP què?. O és què fa uns anys els feixistes no mataven també amb tota impunitat?. I ara mateix potser no maten, però calumnien, menteixen, injúrien i enganen..
            Els espanyols pereix que no tinguin memòria. Perquè si no, no entenc què segueixin votant als fills i hereus de la dictadura.
            Per ventura haurien d’anar al psiquiatre a fer s’ho  mirar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada