divendres, 2 de desembre del 2011

VOLEM SOLUCIONS Sr. BAUZÀ !!!!

             El president Bauzá i els seus acòlits no s’aturen de dir què l’any 2012 serà realment molt dur, que el pitjor encara està per arribar i que els pressuposts seran restrictius. Encara més?.
            Que volen? Que tornem a la Mallorca de la postguerra?. Al contraban, a l’estraperlo, al llum d’oli i al braser de carbó?.
            Jo, igual que la majoria de ciutadans de les illes, ens agradaria saber, què és el pitjor que encara està per arribar?. No pastelegeu més i digau-ho amb totes les paraules. Però sobre tot el que realment volem saber que és el que pensau fer, quines retallades fareu i a on, ben clar, què ens espera?.
            Quines són exactament les mesures que prendreu per evitar que l’economia s’enfonsi encara més, que l’atur augmenti, que els comerços segueixin tancant, que no hi hagi consum i que de cada dia siguem més pobres. Si els han votat és perquè trobeu solucions i no per anuncis apocalíptics. No ens digueu cada dia què estem malament, per que això desgraciadament ja ho sabem. Volem solucions. Ah!, i per si de cas, els pocs diners que ens queden, el amagarem dins el matalàs


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada