dijous, 12 de juliol del 2012

ANGEL ACEBES, MENTIDER, PERÒ AMIC DELS SEUS AMICS.



         ACEBES, un altre que tal.
          Estem davant la gestió del govern del nan criminal de les Açores, l'ombra de Rodrigo Rato tapa a un altre xoriço, Angel Acebes.
          La crisi financera actual, és la conseqüència del govern del PP, Bankia els ha explotat en tota la cara, però aquí no dimiteix ningú.
Els que en governen, a més de feixistes, son corruptes i uns éssers menyspreables
         Aquesta gent no ens pot governar, és una vergonya per a tot un país.
Son el pitjor del passat d'aquest país.
          El més trist és que aquesta gent sempre té un consell d'administració on caure mort (millor dit, una cadira)... als de baix ens toca sols desnonament i atur.
          S'acosta l'escac a Aznar, amb molts dels seus ex ministres imputats, o ha punt d'entrar a la presó. Ha de pagar la foto de les Açores i les seves conseqüències. The boss va negar la bombolla immobiliària, i l'informe de tècnics del Banc d'Espanya alertant del perill, a part d'altres delictes. Quan el PP caigui, en poc temps, la justícia nacional, i internacional estendrà les seves xarxes sobre ell, sinó al temps.
          Quin personatge, un tipus maquiavèl·lic, un perfecte exemple per definir la paraula escòria. Tenien la jugada ben pensada, la Botella de segona i en Gallardón de ministre i ja la tenim asseguda a la cadira principal.
          Però parlem d'Acebes i de Rato que són el passat en el govern i els pocavergonyes sempre.
          Però ¿I els nois de Rato? De Guindos, secretari d'estat amb Rato, Montoro, ministre en l'àrea econòmica amb Rato, Rajoy era el mamporrero amb Rato. Si resulta què Rato és un lladre, aquests què són?
          ¡Aquests són els que estan enfonsant al país i al paisatge!. Els inventors de la bombolla immobiliària, els que van declarar edificable fins a l'últim metre quadrat, els que van crear, van alimentar i van mantenir els “xiringuitos del pelotazo”  urbanístic, els que des dels bancs varen encobrir i tapar. . . i ara, nosaltres anem i ho paguem tot, costegem la barra lliure dels tripijocs i els "negocis" inconfessables i inconfessats d'aquesta ventrada de "espavilats".
Quina vergonya!
          Però com poden ser honestos si són fotocòpies del pocavergonya de AZNAR. Tots iguals beats falsos, Hipòcrites i inútils, els va triar el nan del mostatxo.
          Judici i si són culpables, devolució de diners i a la presó. Però això sí amb la doctrina Parot, a complir tota la pena. Això de repartir-se els milions a caprici, s'ha d'acabar. I Rajoy segueix amb els seus retalls als menys afavorits. Mai més, mai més, mai més!!!!.
Per mi que això en comptes d'un partit seriós, amb un passat ple de robatoris, malversació, mentides, intrigues i tot el que se li pugui afegir de roí i de canalles, és el més semblant a una màfia siciliana, ara el capo és Rajoy, un duel entre famílies i ha veure qui guanya el carrer, encara que Rajoy és el més semblant a un titella que ens vol arruïnar a tots.
Segur que el problema de Bankia és culpa d'ETA. Veritat què sí Sr, Angel Acebes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada