dijous, 27 de desembre del 2012

SEGUEIXEN ELS TEMPS DE CANVI

              Ja fa massa temps que les estrelles ens anuncien canvia estructurals.
          La configuració astrològica que s'ha format en cel en el marc de la nova era anunciada pels Maies, és a dir el "iod" o "Dit de Déu", ha estat present en aquests dies de Nadal, donant-nos un clar senyal dels temps de canvi que estam vivint.
          Un “iod” o  "Dit de Déu" és una figura astrològica en la qual dos planetes a una distància de 60 graus, es connecten amb un altre que està a 150 graus de distància de tots dos, formant un triangle allargat.
          En aquest cas, el "Dit de Déu" està format per Saturn a Escorpió, i Plutó a Capricorn, i tots dos planetes connectats amb Júpiter a Bessons.
Saturn i Plutó enfoquen les seves energies cap a Júpiter, indicant que les característiques d'aquest planeta predominaran en el nou cicle que s'obre. Saturn a Escorpió deslliga energies màgiques de transmutació i canvi a través de l'esforç i el sacrifici, mentre que Plutó a Capricorn deslliga les seves energies destructores, perquè, tal com l'Au Fènix, pugui néixer de nou.

          Quan les energies de Saturn i Plutó s'ajunten i s'entrellacen, es manifesten poderoses forces de reestructuració, on res queda al seu lloc, tot es mou, es reacomoda, tot mor perquè neixi de nou.
          Aquestes poderoses energies es dirigeixen cap a Júpiter, astre que porta a l'expansió, a abastar noves àrees en la vida, que ens porta a afrontar el inexplorat, que ens convida a crear, en moments en què tot es destrueix, perquè neixi de nou, Júpiter juga un paper fonamental, perquè ens convida a desenvolupar nous conceptes i ideals, ens convida a fer un salt cap al desconegut, i ens porta a reviure el moment suprem de la creació.
          Aquest és el món de les idees que estarà actiu, és el temps de tornar a crear el nostre univers, d'utilitzar la imaginació creadora i acoblar als cicles de la vida ...
          En aquesta nova era la fe es transmuta en coneixement.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada