dimarts, 14 de maig del 2013

LA QUADRATURA D’URÀ I PLUTÓ.


           La quadratura d'Urà i Plutó explica la crisi econòmica i un període de rebel·lia i utopies.
          És temps d'utopies, llibertats, conquestes de drets humans, desobediència civil i ruptura del status establert, i fins i tot la consciència col·lectiva crema en irrefrenables desitjos de canvis
          La astromundial és l'especialitat de l'astrologia que estudia com influeixen els grans cicles planetaris i altres fenòmens còsmics sobre l'esdevenir de la humanitat, les nacions, els líders i els seus pobles. A aquesta especialitat li competeix, també l'estudi dels canvis generacionals i les tendències siguin polítiques, econòmiques, socials, culturals o espirituals i tot el que passi al món, especialment a gran escala.
          El missatge a la societat és clar: és hora d'abandonar vells prejudicis i els complexos de la raó respecte al pensament màgic i d'abordar obertament i des de totes les branques del saber el paradigma que ofereixen els cicles astrals per entendre l'esdevenir de l'home i del món, per fer una millor lectura de la història.
          Estam travessant un període d'aquells que fan història, d'aquells als que els futurs llibres d'història es referiran com una època convulsa, espectacular, difícil, com una fita de crisi, de canvi i de revolució. L'astrologia està en condicions d'explicar d'una manera clara el que està passant gràcies als grans cicles astrals, i veuran com la història sempre es repeteix.
          L'11 de març del 2011, quan va entrar URÀ a Àries és especialment significatiu per als efectes històrics d'aquesta quadratura.
          Quan Urà i Plutó formen un aspecte de tensió. Urà enarbora l'ànsia de llibertat, igualtat i canvi enfrontant-se sense por a Plutó, és a dir, als tirans i els regnes del terror que sovint, s'havien mantingut ocults a l'ombra i protegits fins llavors, és temps d'utopies i llibertats.
          Una mostra clara que es produeix una rebel·lió contra l'opressió és que els cicles Urà - Plutó estan estretament vinculats a la lluita contra l'esclavitud i també a l'alliberament de la dona.
          La segona dècada del segle XXI estarà marcada, en gran mesura, per la quadratura Urà - Plutó, la primera des de l'última conjunció entre dos planetes que donés aquest característic segell a la dècada dels 60, Noves revolucions, noves utopies i una nova cultura i una altra manera de fer les coses estan en camí.
          Uns dels aspectes més interessants d'Urà - Plutó, és la rebel·lia contra el poder. Amb els cicles entre aquests planetes sempre sorgeix algun tipus de  desobediència civil que posa contra les cordes als poders establerts, per més poderosos que siguin.
          El que està passant no és res de nou, ja que revolucions pacífiques n’hi ha hagut moltes al llarg de la història, hi ha unes claus còsmiques de què tots podem aprendre i treure conclusions per millorar el present i perfilar un millor futur. L'astrologia ha comprovat que aquest tipus de revolucions s'han donat sempre sota cicles entre Urà- Plutó.
           I ara en aquesta quadratura Urà – Plutó, és el temps, una vegada més de rebel·lió, de grans moviments d'alliberament dels oprimits en tots els àmbits i llocs del món. És un període històric important per la desobediència civil
          És el factor de promissió representat per Urà que aquí entra en joc, però està clar que, cada vegada que Urà - Plutó entren en aspecte, la tecnologia ofereix una nova alternativa perquè els éssers humans escapin de l'esclavitud o pugin un esglaó més cap a la seva independència o llibertat.

COM EVOLUCIONARÀ AQUEST CICLE

          A més de tot el que s'ha exposat com a punts destacats, també la cultura en el seu conjunt (art, llibres, música, cinema, etc.), Experimenta grans canvis sota aquests grans cicles astrals, com es comprova fàcilment al llarg de la història. I serà molt interessant assistir a aquesta gran transformació social.
          Encara que dels grans canvis es produiran en aquesta dècada, al fulgor de la quadratura Urà - Plutó, s'acabassin de manifestar o fer-se realitat, a principis de la següent dècada, quan la triple conjunció Júpiter – Saturn - Plutó assenyali el secular canvi de l'actual sistema econòmic, social i polític.
          Les quadratures d'Urà i Plutó es caracteritzen per canvis profunds en l'estabilitat social, política i econòmica del planeta
         L'última d'aquestes quadratures es va donar en el període 1932-1934. Per a aquest temps, Urà estava al signe d'Àries com ara, però Plutó en el signe de Càncer oposat a capricorn, al revés de com es troba ara, amb Plutó a capricorn oposat a Càncer, des del 2008.
          EL signe de Càncer es relaciona amb la família, les arrels, la societat, la terra i la natura. Capricorn, per la seva banda, és el signe que es correspon amb les corporacions, la política, els governs, el poder, i el status quo.
          L'última vegada que es va donar aquesta quadratura d'Urà - Plutó, es va succeir la revolució dels aliments i la crisi dels 30 després del crac borsari del 29. Va ser un temps de crisi i de canvi social i polític que va desencadenar immediatament en la Segona Guerra Mundial.
           L'última vegada que Plutó va estar en quadratura amb Urà des del signe de capricorn, com ara mateix, va ser l'any 549 de la nostra era.
          La revoltes socials seran més evidents, així com la possibilitat que sorgeixin governs dictatorials a nivell mundial, per tal d'aconseguir la contenció social que es presentarà amb més ímpetu.
          El tema general que aquí sorgeix amb aquesta quadratura és de CANVI (Plutó), dràstics (Urà). La rebel·lió (Urà) contra la dependència (Plutó). Plutó està netejant la nostra estructura social, política i econòmica, però aquest període resultarà bastant dolorós.
          Amb les quadratures d'Urà i Plutó, els canvis arriben, agradin o no, Urà representa el canvi, la invenció, la revolució i una major consciència i el seu efecte és sorprenent, imprevisible i erràtic. Plutó per la seva banda, representa globalització, destrucció, transformació i renovació, i el seu efecte és implacable i extrem. Tots dos planetes són clarament impersonals i sense emocions, però, el seu efecte és espectacular i profund.
          Aquest vincle de 90 º de separació entre aquests dos planetes universals representa proves i desafiaments. L'atenció se centra en un canvi revolucionari, una missió especial de naturalesa espiritual preordenada i predestinada, un salt evolutiu a una consciència superior per a la humanitat.
          Hi ha set quadratures exactes entre Urà i Plutó entre el 2012 i el 2015:
• 26 juny 2012
• 19 setembre 2012
• 21 maig 2013
• 1 novembre 2013
• 21 abril 2014
• 15 desembre 2014
• 17 març 2015
         No seria res d’estrany que pel maig – juny de 2014 hi hagués dimissions i renúncies i fins i tot què es convoquessin eleccions generals a Espanya pel novembre - decembre del 2014, o si no amb les municipals de 2015.
           Totes aquestes connexions ocorren en els signes d'Àries i Capricorn, els quals són de naturalesa cardinal i no del tot compatible entre si. Aquests signes són també coneguts en la terminologia astrològica com els de la "motivació", pel seu propòsit d'iniciar i incentivar l'activitat.
          Les quadratures al seu torn, representen una batalla interior. La recerca d'un mateix en el reflex dels altres, com "l'activitat o la tensió que constantment hi ha entre el conscient i l'inconscient", i que comporta necessàriament a l'evolució. Una batalla per créixer
          El trànsit de Urà en Àries pot indicar que el planeta està intentant inseminar la consciència col·lectiva. Com regent d'Aquari, una nova generació de situacions i persones seran els que promouran l’humanitarisme, el dret de les relacions humanes i la unificació de totes les persones en una consciència global.
          Urà a Àries està començant un nou viatge a través del zodíac que tindrà una durada de 84 anys. El seu pas per cada signe dura 7 anys, així que els canvis socials que es sembrin entre 2010-2017, tindran importants implicacions per al desenvolupament de la humanitat pels propers 84 anys. Alhora com el planeta també regeix l'Era d'Aquari, li toca la tremenda responsabilitat de produir prou per fertilitzar una època que dura uns 2.160 anys.
          L'altre actor d'aquesta magna obra és Plutó que està en Capricorn, pel què, aquests naixements de Urà no seran fàcils. Saturn és el regent de Capricorn i com ja ho va fer anteriorment, procurarà castrar aquesta evolució i des de l'inconscient insistirà a romandre connectat a l'orientació dels poders polaritzats i separatistes del món. Per tant, la tendència d'aquestes quadratures cardinals d'Urà i Plutó, serà la batalla entre els paradigmes del passat i el futur.
          A nivell individual Urà i Plutó actuen en harmonia potent i despietada per esborrar el vell i portar el nou. Quan ells estan en quadratura o s'oposen entre si, no hi ha misericòrdia i la destrucció es porta a terme de forma obligada per establir un nou ordre, el que indica que el camí cap a una humanitat més àmplia i més incloent no es presenta fàcil.
          S'ha de prestar especial atenció a la posició de Saturn en el cel durant tot el pas de Plutó a Capricorn (2009-2024), com a regent del signe. Saturn estarà a Escorpió des del final de 2012 fins a finals de 2014, període en què gran part de l'actual crisi econòmica tindrà algunes oportunitats excel·lents o catastròfiques, dependrà molt de que els governs del món i les corporacions multinacionals arribin a un acord que combregui amb la doctrina de l'Era d'Aquari.
          Els aspectes relacionats amb Plutó en quadratura amb Saturn, es refereixen a la reestructuració de les motivacions en les relacions de parella amb
Saturn a Balança, la reestructuració de la forma en què es participa en la societat i el paper social que intentem jugar amb Urà a Àries.
          Se sap que tot el que toca Plutó ofereix el do de la regeneració, però primer es requereix d'una enorme ruptura.
          

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada