dissabte, 19 de març del 2011

PRIMAVERA 2011

Primavera 2011
21 de març a les 0.20 h.


            A les 0.20 hores del dia 21 de març entrarà la primavera a l’hemisferi nord.
            El Sol estarà a 0.00 graus d’Àries que és el primer signe astrològic. És el moment en que la nit i el dia tenen la mateixa durada exacte.
            En aquesta moment hi haurà quatre planetes al signe d’Àries: el Sol, déu de déus. Mercuri el missatger dels déus. Júpiter protector de la llei i la justícia. Urà el revolucionari, el que treu la consciencia de la gent.
            Sagitari sortirà per l’horitzó. Llibertat i justícia. Bones noves per España.
            El Sol fa una conjunció amb Urà. Canvi de consciència, idees noves i originals.
            Urà a Àries. Va entrar a Àries el dia 13/03/11. Hi estarà fins el 2019. Urà és un revolucionari. Durà revolucions i enfrontaments radicals.
            Júpiter a Àries. El gran protector. Suavitzarà les revolucions i les durà a bon port. Però fa un quadratura amb Plutó, hi pot haver una transformació de creences.
            Àries és un signe de naturalesa explosiva i violenta, regit per Mart el déu de la guerra.
            Plutó és el gran transformador i ja que des de l’any 2009 fins el 2024, estarà al signe de Capricorn, segurament durà una gran transformació a la societat (política, treball, ong’s i fins i tot potser de creences religioses). Cauran velles estructures socials, politiques i associacions caduques i en sorgiran de noves.
            Neptú a Aquari. Representa la Utopia. Períodes de gran inquietud social i de reformes dels ideals i drets humans.
            La Lluna estarà en Quart Decreixent, és a dir que la Plena va esser el dia abans, per això Pasqua és tant tard. La Pasqua cristiana sempre és el primer diumenge, després de la primera Lluna Plena de l’equinocci de primavera. És per aquest motiu què Pasqua és una festa variable. .



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada