dilluns, 11 d’abril del 2011

COCA ALS TRES XOCOLATES

                      Coca de  tres xocolates                      

                Ingredients:
            300 gr. de galetes maria picades
            300 gr. de mantega
            100 gr. de cacau en pols
            250 gr. de xocolata blanc
            150 gr. de xocolata negre
            4 iogurts grecs naturals o 250 gr. de nata semi muntada
            2 fulls de gelatina

            Piqueu la galeta maria i mesclau-la amb el cacau en pols. Foneu 250 gr. de mantega i ho pastau amb la mescla anterior. Forrau l’interior d’un motllo (millor si és desmuntable) i el deixau dues hores dins la nevera.
            Foneu el xocolata blanc (al microones o al bany maria) i quan encara és calent, diluïu els fulls de gelatina, prèviament remullats en aigua freda. Llavors i podeu afegir els iogurts o la nata. Ho escampau dins el motllo i ho tornau posar dins la nevera un parell d'hores.
            Abans de seguir a arribat el moment de desmuntar el pastis.
            Ara foneu el xocolata negre amb 50 gr. de mantega. Ho podeu posar tot damunt el xocolata blanc o podeu fer uns dibuixos (és el que jo he fet).


            Si voleu ho podeu decorar amb fruits vermells o altres fruits què us agradin.
           


1 comentari: