diumenge, 10 de juliol del 2011

LA GRAN CREU CÒSMICA 2011

               Entre el 23 de juny i el 14 de juliol es produirà una estrany fenomen al cel. Una creu còsmica és una cosa poc freqüent, però en poc temps se n’han produïdes tres. A l’agost de 1999, juny de 2006 i juny de 2011.
              El 21 de juny el Sol va ingressar al signe de Cranc i així es va activar una Gran Creu Còsmica al zodíac.
             Àries, Cranc, Lliura i Capricorn estaran ocupats per planetes que entre si formaran aquesta Creu al cel. Els planetes involucrats són el Sol, Júpiter, Urà, Saturn i Plutó. Són els quatre signes de ritme impulsiu que donen moviment i ens parlen de nous començaments. La configuració astrològica que es formarà és poc freqüent, la qual cosa potser és un senyal del cel dels propers canvis profunds de la humanitat.
                  Saturn oposició Urà. Renovació total
            Durant un any aproximadament farà de pont entre les estructures velles què han deixat de ser vàlides i les idees noves. Potser faci falta una revolució.
            Saturn a Lliura: Responsabilitat social
De 2011 a2014. Te tres anys per restablir la justícia
            Saturn quadratura a Sol. Necessitam guanyar autoestima. L’èxit no és només treball.
            Saturn quadratura Plutó. Em d’avaluar el poder personal, l’ús i abús què se’n fa, és el gran problema que té l’estructura.
                  Plutó oposició a Venus. Canvi de valors.
            Es necessari un canvi de valors, els actuals han quedat antiquats i necessiten renovar-se
            També ens parla de revolució necessària la quadratura Plutó – Urà, què afectarà a varies generacions. Grups revolucionaris, Inadaptats, que renovaran la consciencia social mundial.
            Urà quadratura a Venus. Ens preveu de relacions poc tradicional entre grups politics, religiosos o socials.
            Venus a Cranc. Seria bo construir un entorn agradable tant a la família com al treball.
            Àries, Cranc, Lliura i Capricorn, són signes cardinals i seran els més afectats, els què més notaran l’influencia de aquesta Creu Còsmica, què ens durà grans canvis amb l’influencia dels planetes lents. Hi haurà grans transformacions tan a nivell personal com social.
            Plutó a Capricorn retrògrad: Nous fonaments estructurals
Dels anys 2009 al 2024, Plutó transita pel signe Capricorn provocant cataclismes en les estructures polítiques i la mort de vells partits polítics que ja no són útils. En aquests temps es col·lapsen els règims decadents i sorgeixen altres de nous, despietats. En el món dels negocis, hi haurà molts trastorns quan noves estratègies financeres reemplacin a antigues pràctiques de negocis i punts de vista econòmics. Aquest serà un moment de caiguda de l'autoritat.
            Els planetes Urà i Plutó, són els que assenyalen els moments de grans canvis en les estructures mundials. Hi haurà una extrema tensió i pressió, on els suposats líders mundials voldran prendre decisions per seguir sostenint el vell ordre mundial. Urà i Plutó no velen saber res més d’aquesta civilització en decadència, ells són el que estan darrera de les crisis financeres, politiques i socials..Escuchar
Leer fonéticamente
          Plutó, el que desintegra, emergeix des dels seus dominis de l'inconscient pel signe de Capricorn. Càncer ens mostra les forces per al naixement, la nova vida. A Capricorn hi ha Plutó què ens mostra la mort. Vida- mort en aquest solstici.
          Renaixement! (Lluna a Escorpí) Capricorn demana la culminació del procés plutonià, ¡Renaixement! Què intenta dir-nos la Visió de l'Àguila?
            Venus, el Sol i la Lluna en conjunció el dia 30/06, ens recorda l’ imatge de l’Apocalipsi 12 – 1 : “va sortir una gran senyal al Cel: una dona vestida de Sol, amb la lluna als seus peus i al cap duia una corona de dotze estrelles.”.
            Venus és la dona, el Sol i la Lluna estan amb ella a dalt del zodíac (el cel) i envoltada de les dotze constel·lacions (estrelles).
            L’apocalipsi 8 – 1 diu: “I quan va obrir el setè segell, el cel va quedar en silenci per espai de mitja hora”.
            Si pensam que mitja hora còsmica equival a un any i mig terrestre, tenim què són 545 dies, exactament els què hi ha entre el començament de la creu còsmica, 21/6/2011 i el 22/12/2012, data què dona el calendari Maya.
            Vol dir això què estam davant la fi del mon?. No.
            Si totes aquestes senyals coincideixen i són veritat, vol dir què estam davant un canvi, és la fi del mon tal com el coneixem.
            S’acosta l’era d’Acuari, un mon nou, sense desigualtats, ni imposicions, que no guanyi el poder de la força.
            Un mon nou, millor, més bo i diferent del què coneixem, què rompi amb tot allò que ja no serveix, vell i caducat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada