dilluns, 31 d’octubre del 2011

POCS, VELLS i MALAVINGUTS


          El Obispado advierte del ´peligro´ de votar opciones que defiendan el matrimonio gay
            Vertaderament és una cagada la que ha fet la Conferencia Episcopal i el Sr. Bisbe de Mallorca darrera ells, és clar que defensen els seus diners, diners que per altre banda els pagam entre tots.
            No vos n’adonau que sou massa antics, casposos, rovellats i que d’aquesta manera no anau enlloc
            De cada dia sou més vells i més pocs, si anau així, quedareu tots sols. A la pròxima generació podeu tancar les portes de les esglésies.
            Perquè vos pensau tenir la veritat absoluta?, si ja ni Déu vos fa cas.
            Quin perill te aquesta gent?. Que vos importa si decideixen casar-se entre ells?. Quin mal fan dos homos què es volen casar?.
           Vos recomanaria a tots que prenguéssiu un poc de segó amb el berenar i així no aniríeu tan restrenyits, perquè sembla que no podeu cagar bé  i per això feis cara de mala llet i d’odiar a tothom.
            Tan poques feines teniu per només pensar amb els gays, i la gent pobre, la que no pot menjar, els malalts, les vídues, els joves i els emigrants, aquests no vos importen?. Perquè no vos ho feis mirar. Això no és seguir les ensenyances de Jesús. Què no veieu que no entrareu al Regne de Déu? Què serà de vosaltres fora del Regne?.
            Crist va treura als mercaders del Temple, vosaltres els aplaudiu. I les llistes dels politics investigats o condemnats per malversació de cabals públics, frau i prevaricació, els podem votar?
            Sortiu al carrer, modernitzau-vos, si mirau al vostre voltant voreu què fins i tot Déu s’ adaptat als nous temps, correu-li al darrera, apreneu de les noves ensenyances de Jesús.
            La majoria de les normes les varen escriure homes, no Jesús. Vosaltres l’heu abandonat, Ell mai no ho faria.  
            Fa massa anys què estau tancat dins els vostres claustres, esglésies, Vaticà, etc... deixau tot allò que vos ferma i seguiu als germans. A fora és on realment és troben els necessitats. La bena que duis davant els ulls no us deixa veura la realitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada