dimarts, 22 de novembre del 2011

20-N. VERSIÓ 2.1


No per esperada, la derrota del PSOE, va ser menys amarga. És molt mal d’empassar perdre de tants d’escons de diferència. Quan veia els mapes de la televisió tots blaus, el meu cor és constrenyia de vergonya aliena i pensava: “no pot ser, estic somiant”. Però no, era veritat el que passava. A poca poc, primer i molt de presa més tard, tota Espanya, la meva estimada Espanya, aquesta Espanya nostra, l’Espanya què ens roba, ens fa de madrastra  i ens prostitueix, és tornava blava (semblava l’any 1939). L’Espanya del fascio, de les camises blaves i la boina vermella. Només faltava el braç en l’aire i cantar “el cara al sol” encara què fos un vespre de fosca ben negra. Perquè per faltar, fins i tot hi faltava la Lluna (segur estava empegueïda).
            Era trist veure com de cada vegada més, el mapa s’omplia d’aus carronyeres. Només Sevilla tenia un color especial “roig”.
            I davant la seu del PP, al carrer Gènova, ja es veien als nostàlgics, agitant les banderes amb l’ocellot (l’àguila imperial d’en Franco) i segur què pensaven que “ja tornarien a riure per primavera”.
            Veieu la foto que publica un diari, estic ben segur què cap nacionalista català mai no duria un paraigües amb la senyera o un basc l’ikurrinya.  
            Ara pot esser que a la fi sapiguem el programa del PP, allà on retallaran, el que llevaran o canviaran. No val queixar-se, els heu elegit i ja el tenim, tots. Quan els ajusts siguin terrorífics, què ho seran, no ploreu, antes, antes deia el metge Canyot.
            En veure les escurçades que venen, us recordareu que val més dolent conegut què bo per conèixer.
            I les Balears el primer que ens retallaran serà la llengua. Tindrem el Decret de Nova Planta 2.1. perquè el 2.0 ja els ha aplicat el govern d’en JoseRa Bauza.
            Què no sabeu que va dir la consellera de Sanitat? Dons que ens cobrarien 10 € per targeta sanitària i que l’hauríem de pagar tots.
            Què no volíeu brou? Preniu-ne dues taces.
            I no oblideu, contra retalls i prohibicions, rebel·lat. Defensa els teus drets i la teva llengua. Serem com els joncs, resistirem!!!
            I no patiu, vendran temps millors, aguantau i guanyarem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada