dissabte, 19 de novembre del 2011

QUÈ PASSARÀ EL 20-N????


            El cel del 20-N, està molt revoltat, tal i com ho ha estat l’últim any i mig. Què hem suportat dues creus còsmiques (2010 i 2011), quadratures i oposicions molt dissonants. 
            I això significa, que seguiran les revoltes, manifestacions, protestes i segurament augmentarà l’atur. Però tenim la sort que les eleccions es celebren quan el Sol és al signe d’Escorpí. Aquest és un signe de mort i resurrecció, en definitiva de canvis, què a vegades són molt, massa, dràstics.
           S’acabarà la crisis?. No!!!. El govern que surti de les eleccions haurà d’adoptar mesures molt dràstiques per sortir-ne, cosa que no passarà abans de que acabi el 2012. La culpa és de la poderosa quadratura d’Urà i Plutó. Quadratura que influirà a les nostres vides en canvis, transformacions i crisis tant econòmiques, polítiques com socials.
            Un dels aspectes més destacables és el trígon que formen Mart, Júpiter i Plutó als signes de terra. Això farà que el nou govern d’Espanya, juntament amb els governs d’Europa, trobaran les mides justes i necessàries per arreglar l’economia, però això sí serà a força de molts sacrificis. .
            El Sol a Escorpí i aspectes tan destacats i ben expectats d’Urà i sobre tot de Plutó faran que la transformació sigui extremadament forta i radical.
            Urà en oposició a la Lluna pot donar uns resultats impredictibles.
            Júpiter oposició a Saturn ens parla de forts valors culturals
            Saturn trígon a Neptú representa la dissolució de les velles estructures.
            Plutó a Capricorn ens mostra les noves estructures que vindran.
            Saturn a Balança, igualtat i responsabilitat social.
            Neptú a Aquari segueix la utopia i els ideals socials.
            Àries és un signe de molta acció i té el planeta Urà que és un capità revolucionari i el signe d’Àries és el del Partit Popular (PP) i també d’en Mariano Rajoy. (???).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada