dimarts, 20 de març del 2012

BESCUIT DE LLIMONA I FORMATGE FRESC

            Ingredients:
4 ous
200 gr. de sucre
250 fr. mantequilla pomada
75 gr. ametlla molta fina
375 gr. farina
200 gr. formatge fresc ( nata o iogurt grec)
Ratlladura i suc d’una llimona grossa
1 sobre de llevadura pols

            Almívar:
125 ml. d’aigua
100 gr. de mel
Ratlladura i suc d’una llimona grossa

                  Preparació:
            Mesclar tots els ingredients per aquest orde, la mantequilla amb el sucre, llavors els ous, els suc de llimona i la ratlladura i finalment el formatge. Després de mesclar tot això ben mesclat és quan hi podeu afegir la farina, la ametlla i la llevadura.
            Després d’haver-ho mesclat tot junt, ho posarem a un motlle adequat untat de mantega i farina.
             Ho posarem al forn calent durant 40 minuts a 180º (segons el forn).
            Mestres tant el bescuit es cou, posau l’almívar al foc  amb els ingredients indicats a la recepta.
            Una vegada tret el pastis del forn no el desemmotlleu, tireu-li, poc a poc l’almívar per damunt.
            Quan ja s’ha begut l’almívar i sigui fred, llavors el podeu desemmotllar. La ratlladura de llimona vos quedarà per damunt.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada