diumenge, 5 de gener del 2014

EL REI AVUI EN FA 76


          Joan Carles ¿últim rei d'Espanya?
          Crec que la monarquia no té garantits els cent anys. A Espanya seria molt estrany que s'aconseguís, perquè si agafem l'estadística, és raríssim que l'avi, el fill i el nét regnin sense que enmig hi hagi una república, una guerra carlina, una guerra de successió, una guerra civil o una dictadura. Que fa més de dos cents anys que no s’aconsegueix, Aquesta idea que reina Joan Carles, regnarà Felip i llavors el succeirà Leonor... bé, potser és veritat, no ho sé, però estadísticament no sembla probable.
          Crec que estem vivint els últims moments de la Monarquia en aquest país. No sols que arriba el final del regnat de Joan Carles, arriba el final de la Institució. Són molts els factors que volen la sortida de la monarquia, però ara també ho diuen les estrelles.
          La quadratura d'Urà/Plutó està aspectant al seu Venus, regent de casa VI, la del treball i la salut. El mateix trànsit en incloure a Venus afecta la seva vida matrimonial i els seus amors. Els comentaristes més assabentats diuen que els reis fan vides separades.
          Plutó passant per Venus, es pot traduir com la mort de l'amor, tant és que no es divorciïn per motius convencionals, però la família i la parella estan trencades en tots els sentits. Sofia va per lliure i cada vegada se li nota més .
          El següent trànsit és Plutó en sextil a Mart, de Març del 2013 a novembre 2014, que significa una transformació profunda en les seves activitats, en la seva iniciativa i en els conflictes que tingui no resolts.
          Aquest aspecte estava actiu al novembre del 75, quan el varen coronar Rei ¿marcarà ara el seu final? Sol passar que els processos comencen i acaben amb el mateix angle. El que es pot afirmar és que les seves ocupacions no seran les mateixes, causa del seu estat de salut potser es vegi en l'obligació de renunciar a les seves activitats.
          Mart li regeix la casa XII -casa que té a veure amb l'inconscient i l'astrologia tradicional parla d'enemics ocults, hospitalitzacions, malalties greus-.
          Amb aquest mateix trànsit seguiran sortint informacions que desconeixíem, però relacionades amb Mart, és a dir, amb desacords i conflictes. Urdangarín i tot el que queda per venir quan comencin els judicis. Les activitats del seu gendre el relacionen amb comportaments poc exemplars, segons Diego Torres. També té a veure amb l'exèrcit, encara queden assumptes per revelar relacionats amb l'intent de cop d'Estat de 1981. Fins ara els rumors assenyalen la seva implicació des de molts angles: el general Martínez Anglès, cables de wikileaks, l'ambaixador alemany que comentava la simpatia del rei pel colpistes. Tindrem novetats en aquests temes .
          I finalment al 2014 Plutó arriba al Sol Aquest trànsit sol coincidir amb grans transformacions en el treball, per bé o per mal. Quan és la màxima autoritat d'Estat és impossible un ascens, cosa normal amb aquest aspecte, podria significar la recuperació de la seva imatge pública, però tenint en compte la seva edat i el seu estat de salut m'inclino a pensar que estem davant el final de la seva regnat .
          Crec que la Monarquia està arribant al seu terme, i que són els seus protagonistes els màxims responsables del declivi especialment el Rei. El seu comportament no és la primera vegada que es qüestiona, recordem que ja va estar embolicat en altres escàndols econòmics, com això de Kio i Torras. Obviaré altre tipus d'escàndols que són de sobres coneguts. A més anem descobrint les maneres de la família, no només fa uns quans mesos dos nebots del monarca s'asseien al banc dels acusats, per presumptes estafes immobiliàries, sinó que el judici del seu gendre aixeca sospites sobre de la participació del Rei.
          És el moment d'acabar amb totes les institucions que estan, no només obsoletes, sinó que són una font de corrupció, prebendes i privilegis, més propis de l'Europa medieval que del segle XXI. És intolerable que hi hagi persones que representin a l'Estat i no se'ls pugui demanar responsabilitat legal pel seu comportament -article 56.3 de la Constitució-, no ja mancat d'ètica sinó delictiu. La Monarquia es " mor" i els únics responsables són els seus integrants.
         Joan Carles i Felip què està passant?. A la commoció social que vivim se li ha unit amb molta força la polèmica sobre la Monarquia. Tot d'una, sembla que al Rei se li obren diferents controvèrsies que qüestionen la seva tasca  fins i tot la seva ètica. La mala salut. Tot això té la seva coherència astrològica.
          Des de fa un any i escaig el Rei té a Plutó en conjunció a la seva Venus natal, regent de la casa VI. Venus en general té a veure amb els plaers, els gaudiments de la vida, així com amb les relacions afectives. I a la seva carta en particular regeix el treball i la salut - casa VI -. En passar Plutó per aquest sector del mapa astral el primer que observem és que porta una temporada amb problemes constants de salut. Un altre sector afectat és el treball, no només perquè ha d'estar de baixa sinó perquè a més ha patit rars accidents, que varen intentar fer callar però amb poc èxit, només varen enervar més la situació. El Rei és Capricorn, un signe que pensa que fa les coses millor que ningú i molt donat a culpar als altres dels seus mals, els costa reconèixer la seva responsabilitat. Des d'aquesta perspectiva, seria estrany que a hores d'ara es replantegés el seu comportament, pel que és molt difícil que aquest trànsit li porti res de bo. De moment ha fet que molta gent es qüestioni el paper de la Monarquia.
          És un trànsit molt important en la seva carta natal, i es veu que marca moments fonamentals de la seva vida, casament, coronació. Ara què el trànsit torna a estar actiu, han sorgit nous escàndols és impossible apagar tants focs, cada dia surt un, Urdangarin , Martínez Inglés, l'origen del seu fortuna, infidelitats  excessos, etc. Quan Plutó passa per un determinat sector de la carta treu tot l'ocult a la llum, relacionat amb el planeta que sigui, en ambdós casos passava per Venus: el plaer, el gaudi, les relacions. I posa en evidència aquells comportaments on no ha obrat amb ètica. El cas del Rei va més relacionat amb els excessos, infidelitats i el gust per la gresca  De tota manera aquesta dinàmica continuarà, Plutó continuarà traient els " draps bruts", sembla que aquesta vegada ens assabentarem del que amaga Joan Carles sota la catifa. Estarem atents, doncs imagino que seguiran sorgint assumptes espinosos sobre enganys, plaers, ingressos poc clars, etc. Remarcar que Plutó és l'ètica, que no se'ns oblidi, i només pot treure fets escabrosos, si es tenen.
          I en la salut tot continuarà igual que fina ara -a partir de juny s'uneix Urà als aspectes, i si hi ha un senyor dels accidents, és aquest planeta.
L'aspecte li dura els següents vuit mesos. I el que hem vist fins ara, són polèmiques sobre la seva manera de gaudir, el seu matrimoni  les contínues infidelitats, així com altres qüestions relacionades amb els diners i la bona vida, la suma de tants escàndols està posant en evidència els seus valors, principis i ideologia  Des del començament d'aquest aspecte, no paren de donar-li tocs d'atenció, i fins ara no presagia res de bo, què pot passar ? Que el final d'aquest aspecte serà molt difícil per al Rei, els mateixos successos escabrosos de l'últim any però multiplicats per quatre. Estam assistint al declivi del monarca, i ja és massa tard per poder fer marxa enrere.
          I Felipe com l'afecta tot això?, Ell té a Plutó en aspecte al seu Sol, és molt possible que no ho estigui passant bé, els trànsits d'aquest planeta no són fàcils a nivell personal, però donen l'oportunitat d'un ascens a la feina i de poder expressar-se més creativament. Només  hi ha una manera de fer les coses quan està implicat Plutó: actuar en funció de l'interès comú, ser impecable i ètic, així com prendre partit pels més febles. D'ell depèn que el veiem com el futur cap de l'Estat, o simplement com algú manejable i sense gaire personalitat. El Sol en general té a veure amb el pare, patirà una transformació, ídols caiguts.
          Aquest trànsit acaba de començar i durarà els propers dos anys.
          El Rei i el Príncep, cadascun nascut en un país, en anys diferents, i a hores diferents, tenen el mateix ascendent i la mateixa distribució de cases. Les cases es calculen tenint en compte l'hora i el lloc des del qual es veu el cel, per això és estrany que hi hagi aquestes coincidències tan exactes. Tots dos tenen el Medi Cel -la casa que regeix la posició social, l'estatus, la imatge pública-, en els mateixos graus i en el mateix signe, de manera que curiosament els coincideixen els canvis en el treball i en la projecció pública  el que té bastant coherència ja que el final del treball d'un suposaria l'ascens de l'altre. També podria significar que els dos es queden sense feina alhora. Serà la vinguda de la República?.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada