diumenge, 8 d’abril del 2012

FRIT DE PASQUA



            Ja fa una partida grossa d’anys és feia la missa del Encontre, ben dematí a devers les sis i mitja, just quan sortia el Sol, per això la gent en sortir de missa, amb fam i alegria perquè Jesús havia ressuscitat i també desprès del llarg dejuni Quaresmal berenaven de frit de Pasqua.

            Per preparar el frit necessitem
1200 gr. de freixura de xot.
3 manats de grells o cebetes tendres amb coa.
1500 gr. de patates.
750 gr. de pèsols.
1500 gr. de carxofes mallorquines (negres)
sal i pebre coent. Fonoll. alls i pebres de cirereta, a gust.


            Tallam tots els ingredients a trossets petits, per separat, ben igual que els hi fregirem, fins i tot la freixura, ja que cada cosa necessita un temps diferent per coure.
            Una vegada cuits els anirem posant dins uns cassola més gran, a fi de poder-ho mesclar.
            Si vos hi agrada el fonoll, el tallau ben petit i el posau dins la paella, dues remenades i ja és cuit. El tirau per damunt dels altres ingredients abans de mesclar-ho tot.
        

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada