dissabte, 25 de setembre del 2010

POLÍTICAMENT INCORRECTE

          L’extrema dreta entra per primera vegada al Parlament Suec. Eren els titulars, d’aquests dies passats, als diaris d’arreu del món.
          De què vos estranya. En temps de crisi la gent dels països occidentals veu perillar els seus llocs de feina o les seves pensions. Per que hi ha massa nouvinguts que viuen de les subvencions dels pressuposts públics.
          No són iguals als nacionals, si no què tenen més drets, pregunta-ho als pares que no poden entrar els seus fills a l’escola que volen per que un immigrant els ha passat al davant.
És veritat que són gent que fuig de la fan i les dictadures dels seus països, però no poden venir a rompre la democràcia, la pau i l’estat de benestar social que ens donat els europeus a força de sacrificis, guerres i lluita contra dictadures.
          Fugen de ca seva per no lluitar contra els dictadors del seus països, però quan són aquí volen tots els seus “Derechos”.
         A més la majoria d’aquests països son rics en petroli o en minerals i pedres precioses (diamants), que els exploten els dictadors i els seus amics.
          Això no és políticament correcta, però és el que pensa la gent quan van a votar, senyors polítics, i anirà a més, si no canvieu de manera de .legislar.
          Els gitanos, sud-americans i africans no canvien de pensament, nI és volen integrar. I els islàmics?. Volen el millor d’aquí i el millor d’allà, però cap d’ells canviarà de religió o de pensament.
         Què ja ho sap el senyor Ministre?. Bé no cal enfadar-se, senyor Ministre. Perdoni el senyor Ministre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada