dimarts, 22 de maig del 2012

AIXÒ ÉS PER VOMITAR:


            La Mesquita de Còrdova va ser construïda entre els anys 780 i 785 per Abderrahman I. Dotze segles després, el 2 de març de 2006, l'Església Catòlica va inscriure l'immoble al seu nom en el Registre de la Propietat número 4 de Còrdova. El tràmit només  va costar 30 euros!. Aquest és l'acte conegut com "immatricular" o més aviat especular
            Tal robatori va ser possible per dos miracles:
            - El primer, que José María Aznar va canviar la Llei Hipotecària el 1998 per permetre a l'Església apropiar-se d'edificis de domini públic, encara que siguin patrimoni de tots els espanyols. N'hi ha prou que el senyor bisbe doni fe i certifiqui que pertanyen a l'Església, sense necessitat de notari i ja està. Així de senzill
            Però mireu si ho és curiós, canvien la llei hipotecària per això, però no la canvien perquè el lliurament del pis cancel·li el deute de les famílies, que a més de quedar al carrer han de seguir pagant el deute amb el banc: això seria la coneguda "dació de pagament ".
Heu vist algun representant de l'església en vaga de fam perquè els governs canviïn això?
           - El segon miracle, de disposar d'un edifici de 23.400 metres al centre de Còrdova li surt gratis a l'Església: no paga l'IBI i tampoc s'ocupa de les despeses de conservació.
           L'entrada a la Mesquita de Còrdova costa 8 euros per persona, a l'any rep més d'un milió de visitants. No et lliuren factura i és dubtós que els diners recaptats pagui impostos: es considera un donatiu i, com a tal, està exempt de tributació.
            El bisbat de Còrdova disposa de la Mesquita com la seva absoluta propietat. També decideix qui pot treballar-hi com a guia i qui no. No és estrany que hi hagi dies en què es tanqui l'accés als turistes perquè hi ha, per exemple, una convenció de sacerdots al seu interior.
            No obstant això, les despeses de restauració i conservació no les paga l'Església: les cobreix l'Estat.
Això sols és la punteta de l’iceberg.
Per què ja es sap, a Espanya si vols viure bé i sense treballar fes-te capellà, polític o militar..
            I en Rouco ens amenaça que si ha de pagar l’IBI, ho llevarà de Càritas. Com si ells donessin molt a Càritas. L’església tan sols hi posa un 2% del pressupost, tot el demés son aportacions de particular o subvencions de l’Estat. Per això poseu la creu a la casella de la renta. JO NO. NO AMB ELS MEUS DINERS.!!!!!
            Perquè no baixen el sou dels capellans i els polítics?.
            No és que l’església no pagui IBI pels temples, tampoc en paga per les cases què ocupen els capellans ni les cases i pisos que tenen llogats, ni tampoc les terres de conreu. I els cobren els seus bons sous, pels lloguers. I la Constitució diu que tots som iguals. Mentida, ni el gendre del rei tampoc.
            Els què en saben d’això han calculat que si l’església pagues l’IBI li costaria entre 2500 i 3000 milions d’euros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada