divendres, 18 de maig del 2012

ESCRIT AL CEL 2.2.1


             Durant alguns dies aquests tres planetes (Plutó, Mercuri i Mart)  han format un triangle equilàter al Cel.
            Grans trígons: Amb aquesta configuració les coses surten amb tanta facilitat que no arriben a tenir la força suficient del tipus de creixement que només es pot aconseguir amb l'adversitat. És un símbol d'equilibri perfecte.
           El trígon és un aspecte harmoniós, els planetes involucrats funcionen junts d'una manera complementària, enriquint-se mútuament.
          Significa harmonia i unió entre les dues forces, la línia de menor esforç, per la qual cosa és més positiu dels aspectes.
          La unió de tres trígons formant un triangle, és una indicació d'harmonia innata entre els factors de les cases, signes i planetes involucrats.
            Els tres signes que els contenen són signes femenins i de terra. Verge és mutable, Taure és fix i Capricorn és cardinal.
           Els signes de Terra i femenins reaccionen lenta i tranquil·lament. La seva dedicació és constant i perseverant. Emocionalment, estan profundament arrelats i són lents davant els canvis. Són pràctics, realistes, ambiciosos, raonables i conservadors.
Són signes de Terra: Capricorn, Taure, Verge.
         Plutó a Capricorn Retrògrad: Nous fonaments estructurals.
Plutó déu dels inferns, és com l’au Fènix que mor i renaix de les cendres. De novembre de 2008 al desembre de 2024, Plutó transita pel signe de Capricorn provocant cataclismes en les estructures polítiques i la mort de vells partits polítics que ja no són útils. En aquests temps es col·lapsen els règims decadents i sorgeixen altres de nous, despietats. En el món dels negocis, hi haurà molts trastorns quan noves estratègies financeres reemplacin a antigues pràctiques de negocis i punts de vista econòmics.
         Mercuri a Taure: Vendre valors sòlids.
           Mercuri és el missatger dels déus. Quan te certesa en el que sap, pot comunicar-ho als altres de manera pausada i amb detall. Te un talent especial per als assumptes pràctics, especialment si són econòmics.
         Mart a Verge: Desenvolupament de les dots d'organització.
           Mart guerrer i déu de la guerra. És molt treballador i te gran capacitat per a l'anàlisi i la investigació. Massa estàtic, però si deleges tindràs més temps per tu.
            El més “malèfic” és Plutó, ja què ens canviarà tot l’ordre mundial conegut fins ara. Aquesta planeta ho girarà tot, ho pastarà tot de bell nou fins ha aconseguir donar-li una nova forma, nova estructura i entrar a una nova dimensió. Una nova era, l’era d’Acuari.
           Plutó deixà el signe de Sagitari i entrà al de Capricorn el dia 27 de novembre del 2008.
           Per entendre el que aquest planeta pot portar-nos en esdeveniments, cal conèixer les característiques tant del planeta com del signe al qual va a entrar.
          Vegem primer les característiques d'aquest Planeta, en la mitologia Grega Plutó era denominat el Déu de la Mort, i regeix els inferns, tot allò que esta ocult a la vista, el seu domini és el submón tenebrós i ombrívol, regeix tots els processos de duplicació, com la concepció de la impremta, les masses, la destrucció, subversió, el poder atòmic i el crim.
         Regeix totes les fòbies i obsessions, les transmutacions, principis i finals, naixement, mort, aïllament, rapte, anonimat, bacteris i virus. Representa generació, regeneració i degeneració. Exposa el que s'ha desenvolupat secretament. Regeix les canonades, les dictadures, el poder, l'acció d'aquest planeta és lenta, pesada i inevitable. correspon al signe d'Escorpió. El domini de Plutó en el submón és sinònim d'inconscient, de l'ocult, dominant, possessiu, obsessiu, fred, estricte i alhora rígid, el rei de la manipulació.
            Les transformacions solen ser lentes però profundes, de vegades doloroses i destructives abans de tornar a crear alguna cosa nova.
Com animals s'associen a aquest signe tots els animals verinosos com el Alacran, les aranyes, i els escurçons a la part baixa ja que regeix els instints més baixos de l'home, en la seva part espiritual és l'au Fènix que és capaç de volar en les altures i cercar la vida espiritual.
Un dels seus símbols és "PL" en honor al seu descobridor Percival Lowel, i l'altre símbol representa la creu de la matèria coronada per la mitja lluna i el cercle de l'infinit sobre del conjunt.
            La Paraula "Plutos" en Grec simbolitza també riquesa de manera que també s'associa al poder i l'abundància.
            A nivells personals quan nosaltres no hem estat vivint de la manera correcta els trànsits de Plutó ens mouen a fer canvis i transformacions, i quan ens resistim a fer-los llavors aquests canvis ens són imposats.
           Podem entendre una mica la dinàmica d'aquest planeta si veiem el temps en què va ser descobert al gener de 1930. En aquest any el món estava en una gran depressió, i les pèrdues s'associaven als diners.
          Ara vegem el signe en al qual aquest planeta està, Capricorn, és un signe de Terra i cardinal, la paraula clau per a aquest signe és l'ambició.
          Aquest signe és el desè del zodíac, tradicions, governs i governants, la perfecció, la feina, la serietat, la seguretat, l'estabilitat, les autoritats, l'organització, la solidificació, les estructures, la saviesa i els límits.
          Saturn és el seu planeta regent.
          Plutó a Capricorn seria com evolució, i canvis cap a altres sistemes.
          Quina podria ser la lliçó a aprendre. Si Capricorn regeix la constància la perseverança, l'ambició, l'eficiència, l'organització, potser seria que el món ha de crear una nova forma d'organitzar i de treballar, creant noves lleis o estructures . Com Plutó sempre porta amb si moltes transformacions, però abans elimina el que no serveix, podria ser que ens porti grans canvis polítics i socials, una nova estructura en el Poder. Plutó sempre elimina el que ja no és necessari per facilitar canvis fonamentals (passar d'una forma a una altra), és una força que cerca i produeix sempre canvis, quan el col·lectiu és nega a aquests canvis aleshores ens obliga fer-ho.
          L'entrada a un signe cardinal sempre genera canvis molt importants i els signes cardinals es reconeixen per ser actius.
          En el passat a Espanya, Carles III, puja al poder una mica abans de l'entrada de Plutó a Capricorn l'any 1759, però regnà durant aquesta època. Ell és un reformista sociopolític i econòmic, creà moltes reformes: Reparteix terres comunals, divideix latifundis, s'enfronta a l'aristocràcia i al Clergat, obre el comerç a Ultramar, atorga poder polític a la burgesia, entén la propietat basada en el desenvolupament polític i cultural , impulsa la investigació científica, reforma l'exèrcit, inherentment el poder naval d'Espanya en aquella època. Limita el poder de la inquisició.
          Durant l'últim trànsit de Plutó per Capricorn, van sorgir nous conceptes de governs, el principal va ser "el nou món dels Estats Units" amb la seva famosa Declaració d'Independència el 1776. Es van establir els conceptes bàsics de la democràcia occidental i es van formular els drets i llibertats dels homes. Aquest nou trànsit de Plutó per Capricorn serà el moment adequat perquè neixi una nova i millor forma de Govern Mundial. Capricorn s'associa amb el lideratge i l'autoritat, de manera que al principi, alguns països reaccionaran intentant imposar governs autoritaris i dictatorials. Però a mesura que el trànsit avanç, Plutó soscavarà tals intencions i sorgiran grups que lluitaran contra aquestes tendències autoritàries. Això pot provocar tensions internacionals, però és d'esperar que s'imposi el diàleg i la cooperació. Tot dependrà de la capacitat que tinguem d'avançar en els nous canvis, integrant el positiu de les velles estructures i obrint la porta a noves formes organitzatives més globals i planetària.
          Una altra manifestació podria ser la lluita pels energètics del món com són el Petroli, el gas i tots els demés energètics, així com la riquesa que jeu en els subsòls. La lluita contra el terrorisme és també símbol d'aquest temps. La màfia i la lluita pels territoris per distribuir la droga és una altra manifestació que no podem deixar de banda.
          Si observem el pas de Plutó a través dels signes de zodíac també hem pogut observar que quan Plutó va entrar a Escorpió (1980) va ser quan va sorgir la SIDA, Escorpió Regeix els òrgans genitals, on aquesta malaltia comença a prendre auge. Després del seu pas per Sagitari, es pren consciència de la gran quantitat de persones que tenen predisposició a la diabetis, Sagitari regeix el fetge. Capricorn regeix ossos, dents, articulacions i les malalties de la vellesa, les degeneratives com són l'artritis, artrosi, així que potser l'entrada de Plutó a aquest signe dugui amb si,  nous medicaments per tractar aquestes malalties i també podria portar investigació i avenços en les pròtesis, però també és d'esperar una onada de malalties de dents ossos, i articulacions, osteoporosi.
          Els trànsits de Plutó han estat associat sempre amb grans esdeveniments tant polítics com científics, inclusivament les guerres mundials. És per això moltes persones temen aquests trànsits, però no hi ha motiu per exagerar ni alarmar.
          Encara que bé és cert que es tracta d'una tremenda energia que comporta l'aniquilació d'estructures velles, transformacions molt profundes, renovació i regeneració, i en estar unit a moviments com el feixisme i el nazisme, la bomba atòmica, el sorgiment de malalties i plagues, però també a grans invents. Hi ha aquesta por a què Plutó arribi amb calamitats i plagues, morts i guerres, la qual cosa afortunadament no ha de ser necessàriament així.
          El que passa és què el seu impacte en el nostre subconscient ha estat tan fort que encara no hem après a aprofitar la seva energia positiva i d'això es tracta.
          Plutó és considerat com un destructor cruel, que alhora causa una renovació que acaba sent beneficiosa. Aquest planeta necessita gairebé 250 anys a donar la volta al sol, i roman entre 12 i 33 anys a cada signe. S'entén que segons el signe en el qual estigui Plutó les transformacions seran d'un tipus o un altre.
          Des 1995-2008 Plutó està en Sagitari. Entenent la naturalesa espiritual de Sagitari, s'entén que hi hagi hagut crisi religioses tan fortes, replantejaments, sectes i cures pederastes.
L'última vegada que Plutó va passar per Leo (el signe de la lluita pel poder) va esclatar la segona guerra mundial.
          La qüestió és que el novembre del 2008 Plutó entra en Capricorn. I Capricorn és el signe de l'economia i els negocis, així com de les metes a llarg termini. L'última vegada que Plutó va passar per Capricorn va ser entre 1762 i 1778. Feu una mica de memòria sobre aquesta època: independència dels Estats Units, la màquina de vapor, auge de la revolució industrial.
          Què és el que ens espera en aquesta nova etapa? Bé, tenim que a partir de finals de 2008 va començar a desencadenar aquesta crisi financera que acabarà amb l'actual sistema econòmic mundial. A partir d'aquí, hi haurà una ebullició de noves idees, potser nous sistemes polítics. Tot hauria de culminar el 2020, quan es produeixi la crucial conjunció entre Saturn i Plutó. Teniu amb compte aquesta dada. Aquí l'economia hauria de conèixer una nova prosperitat sota altres lleis, altres mecanismes completament diferents del capitalisme actual.
          Capricorn és un signe d'estructures, d'institucions, de tot allò que no accepta un canvi. El seu regent és Saturn, que representa el inflexible, la limitació, és restrictiu. Capricorn és el conjunt de normes establertes per al funcionament d'un país, i representa els militars, als caps, als governants. Per tant en Capricorn tot està en ordre, les regles s'han de complir. Això no significa que aquestes regles o normes "estiguin bé", sinó que són les que existeixen en aquest moment.
          Capricorn és un signe de Terra, i durant aquesta fase, hi haurà un conflicte entre les estructures socials, polítiques i econòmiques establertes i aquelles que intentaran emergir com a substituts adequats capaços de fer de mediadors en la introducció de les noves idees i direccions de la visió transpersonal . La necessitat de noves estructures polítiques és òbvia per a gran part del món i la clarificació de la nova direcció cap al canvi és fonamental per aconseguir les noves metes. La necessitat d'una responsabilitat global i una interdependència nacional serà dominant, pel que cada país haurà de desenvolupar una actitud planetària, mentre s'assegura que la seva pròpia i especial identitat sigui valorada i integrada dins d'una visió més global del món. En política i economia, les velles estructures seran ensorrades per l'acció plutoniana i les velles maneres de pensar es veuran inadequades per resoldre els problemes socials actuals. La llavor del nou ideal visionari impregnarà la ment de la humanitat.
          Amb l'entrada de Plutó en aquest signe el canvi es comença a dur a terme. Plutó és el poder, i actua en silenci i d’amagat, no adverteix, explota en el moment menys pensat. Plutó associat amb la mitologia és Hades, el déu de les profunditats. Plutó en el seu pas devasta, és com si passés un cicló. No és compassiu, ni tampoc estructurat com Saturn, surt de les profunditats, mostra la porqueria que hi ha enterrada, ens fa prendre consciència d'aquesta realitat i ens exigeix ​​un canvi. Plutó és l'alquímia, és la transformació, dura, intensa, amb llàgrimes, pèrdues, però és la transformació. Despulla, ens deixa despullats i ens porta a situacions extremes. I en aquests límits hem de decidir si canviem o no.
          Segons la tradició Maia i altres profecies, l'any 2012 serà el "fi dels temps" i, sens dubte, aquest any marcarà l'inici de la fi del món com l'hem conegut fins ara. Serà un moment clau de transició cap a un terreny més elevat. En aquest temps, ens submergirem més en l'Era Acuariana i, a través de les nostres accions, ens consagrarem al treball nou.
          El cicle més extens de Plutó: Capricorn-Aquari-Peixos, en el qual estem actualment, conclourà en Peixos (2044 -2066), aclarint els últims romanents i vestigis de l'era de Peixos i prepararà l'escenari per a una nova era: la llargament esperada Era d'Aquari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada