dimarts, 8 de maig del 2012

COCA ALS DOS XOCOLATES

Coca farcida al dos xocolates

200 ml. de llet
100 gr. de mantega
2 ous
25 gr. de llevat de forner
100 gr. sucre
400 gr. de farina
Dos tabletes de xocolata blanca i dos de negre

Barrejar 200 ml. de llet amb 100 gr. de mantega, 2 ous, 20 gr. de llevat de forner, 100 gr. sucre.
Pasta-ho bé i incorporar els 400 gr. de farina, poc a poc, fins a formar una massa elàstica i homogènia
Deixar-ho reposar fins que dobli el volum

Tallar en dos porcions estirant les dues masses en forma rectangular
Sobre una de les masses posarem les rajoles de xocolates
Cobrir amb l'altra massa deixant reposar 40 minuts
Pintar amb ou i repartir sucre al gust pel damunt. Damunt l’ou pintat hi podeu posar nous, ametlles o carabassat.
Amb el forn calent enfornar a 180 º C durant 20 minuts

Deixar refredar i servir


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada