dilluns, 7 de maig del 2012

VIRAU DE RUMB

            Aquest no és el camí sr. Raxoi.
            I vostè ho sap, no és amb retallades que el país sortirà endavant, no. Vostè ha pegat als més fluixets i no és així, s’ha de midar amb els més forts i més grans.
            L’església, la banca, els mercats. Aquests són els forts. Vostè fa com aquests nins fanfarrons que a l’escola, només peguen als més petits i que duen ulleres, perquè? per que saben que no és poden defensar.
            Atacar als pensionistes, persones majors que cobren sous de misèria, a nivell de almoina, miquetes, de sobres de rics. Això és molt bo de fer
            Als funcionaris, retallar-los els sous. No, no és això. Fan una bona feina teniu-los contents i pagueu-los un bon sou. No volgueu canviar funcionaris professionals, per amics posats a dit. No saben fer la feina, només són panxes contentes.
            No canvieu funcionaris de carrera per gent del PPartit. 
            La banca guanys menys diners que abans, però encara en guanyen molts, massa, diners. Feis que reparteixen els guanys i les jubilacions milionaris que cobren els seus executius les comparteixin amb els jubilats que cobren misèries.
            I l’església, perquè els regaleu tants de milions? Perquè no paguen l’IBI de totes les seves propietats? No prediquen la pobresa i el repartiment amb els necessitats? Perquè no ho fan?
            El rei de França va aconseguir que matessin i dissolguessin l’ordre dels Templaris, els reis Catòlics van expulsar l’ordre dels Jesuïtes d’Espanya. Sabeu perquè? Per que tenien massa poder i massa riquesa.
            L’església Catòlica Apostòlica i Romana (CAR), té tanta riquesa i tant de poder que fins i tot te ministres dins el govern d’Espanya i de algunes Comunitats Autònomes (CA). Si ministres i presidents que són del OPUS i altres ordres també ultres.
            Els mercats fan el què volen per que els teniu por. Si els plantéssiu cara una vegada i deixéssiu de fer tant de cas a la Sra. Merkel, hauríem arreglat la meitat del problema.
            I de la monarquia què tal? Quin és preu real què ens costa mantenir a tota la família real, no sols els seus sous, si no els de tot el personal que esta a la seva disposició?.
            I l’exèrcit? Necessitem una exèrcit com el què tenim? O el tenim content perquè no és mogui del quarter? Quina necessitat tenim d’enviar-lo fora a guardar i defensar altres països? Deixau aquesta feina pel xerif Nord americà.
            I del frau fiscal què me’n diu?
            Sr. Raxoi, si prescindíssiu dels nomenaments a dit, d’aquest exèrcit que ens costa tants de diners inútils i perdéssiu la por als mercats i a la Merkel, deixéssiu de subvencionar a la CAR i cobréssiu més a la banca, encara vos sobrarien diners per les PENSIONS, SANITAT i EDUCACIÓ.
            Penseu-ho un poquet a tot això. O millor no ho penseu fes-ho.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada