dilluns, 11 de juny del 2012

COCA DE TREMPÓ AMB OUS I BACÓ

            Ingredients:
1 vermell d’ou
250 ml. aigua
100 ml oli d’oliva
25 gr. de llevat de fresc
Farina la que és begui (+ ó – 700 gr.)
            Si vos sobra pasta la podeu congelar.

            Pel trempó:
2 tomàtigues grosses
1 ceba
1 pebre verd

            Mescleu tots els ingredients de la pasta dins un ribellet. Vos ha de quedar una pasta tova. La deixeu fermentar dins el mateix ribell fins que hagi doblat el volum.
            Mestres fermenta, podeu tallar el trempó a bocins petitets. Hi poseu sal i oli a gust i el reserveu. Jo també li pos una culleradeta de cafè de pebre bord, li dona bon gust.
            Quan la pasta hagi tovat, prepareu una llauna pel forn i l’unteu d’oli, llavors estireu la pasta a damunt. Ho feis de la gruixa que mes vos agradi.
            Amb el forn calent, l’enforneu a 180º, durant 15 minuts. Llavors treis la llauna i posau al damunt unes tires de bacó i 1 ou per persona i el torneu a enfornar uns 10 minuts més.
            També podeu posar formatge rallat per damunt els ous.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada