dimarts, 5 de juny del 2012

el PP al GOVERN de la NACIÓ

          L'arribada del PP al govern de la Nació i, abans, a la majoria de les comunitats autònomes i ajuntaments del nostre sòl comú, ha suposat per a molts una gran glopada d'aire. Una alenada d'aire ranci i de temps llunyans i de mal record.
          La veritat és que aquesta glopada, a la gran majoria, ens ha suposat el despertar de pors que crèiem enterrats. Les pacífiques manifestacions d'un poble indignat no els són convenients a la seva interpretació de l'ordre públic i per a això, la nostra policia, que la paguem tots, és utilitzada contra nosaltres com si fóssim els seus enemics i de bàndol contrari. L'església catòlica i els seus braços executors se senten recolzats per un govern i uns governants molt en la seva línia de pensament fosc i retrògrad. O acceptes el meu cànon o estàs contra mi, no entenen de més possibilitats o alternatives. Ens estan conduint sibil·linament, a l’edat mitjana, però amb pas ferm. Aquí està la Història, no aquesta que s'entesta a dir que Franco només va ser una mica autoritari i no un sanguinari dictador. És així com ells escriuen la Història, al seu dictat i al seu interès, de poc val la veritat de la mateixa; això, a qui li importa? Aquesta església que, a l'empara de grans dictadors i justícies condicionades, segresta i roba i ven a nens o els utilitza per saciar apetits sexuals prohibits des del poder que donen els hàbits, els xantatges i des de la prepotència de la diferència d'edats d'uns i altres.
          Tampoc permeten que aquesta església pagui els impostos que hauria de pagar, ni rebaixar, tan sols, un simbòlic euro de les assignacions que fa més de 10 anys s'haurien d'haver anul·lat. O és que aquell concordat era per tota la vida? Tenia el seu termini i ha estat sobrepassat. El nostre País és aconfessional i no té cap sentit mantenir el que no se sosté per si sol i menys en èpoques de crisi com aquestes. El nostre govern del PP ens ha rebaixat de tot, pujat impostos i taxes i ara vol liquidar Renfe, AENA, Loteries, i el que faci falta per pagar al Satanàs financer que no troba cansament algun. Després "els seus diners" van a grans multinacionals què, tant és fabriquin armes o que eixuguin i blanquegin diners d'altres negocis no legals. El cas és que l'estafa d'aquesta crisi també l'estan notant al Vaticà, tenen menys ingressos i això els preocupa molt especialment. No podran mantenir tanta despesa ni tant “cerimonial pompós”, ni tant pa d'or.
           En fi, jo el que volia transmetre és que aquesta falsa església necessita de braços armats, física i intel·lectualment, que la defensin i no hi ha res millor que els que aporta qui ostenta el poder (obtingut també a través de la mentida). En això estan, en limitar les poques llibertats que havíem aconseguit després de segles i segles d'obscurantisme. Primer a través de la pobresa, segon a través de la pèrdua de drets i llibertats i ja, assolides les altes cotes de la misèria, que ja es palpa, com a persones i éssers humans, vindran les pors de la Història i per un rosegó de pa tornarem a fer el que ells vulguin, on vulguin, quan vulguin i contra els que ells vulguin. Amén.
          Però tots els intervinents assistiran a missa, faran la genuflexió i es faran el senyal de la Creu al pit. Alguns fins i tot es confessaran i el sacerdot o bisbe els donarà l'absolució divina. I tots en pau. I a casa la caixa ben plena, pel que pugui passar, que passarà ... Que el veritable Crist ho vulgui! Perquè nosaltres, les ovelletes esgarriades, estem ja una mica farts de tanta mentida, però Ell ha d'estar fins als mateixos de tant i tant pocavergonya que parlen en nom seu amb la major de la hipocresia haguda i per haver.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada