dimecres, 6 de juny del 2012

ESTIU 2012 - LLUM AL FINAL DEL TÚNEL


            Ja sé què encara falten uns quant dies per què comenci l’estiu, però les prediccions s’han de fer abans. Ja què després són massa bones de fer.
El dia 21 de juny, a les 00,12, hora de ses Salines entrarem a l’Estiu. A aquesta hora el Sol estarà a 00º i 00 minuts de Cranc.
            El Sol a Cranc ens diu què els poderosos seguiran fent de les seves per seguir guanyant més doblers. I com què:
            El Sol és a la casa quatre, a més ho faran com si ens fessin un gran favor i ens voldran fer creure què ho fan per la Pàtria.
            La Lluna també és a Cranc, però, a la casa cinc, tot això que fa el Govern (les retallades) ho seguirà adornant amb sentiments què ens facin sentir culpables a nosaltres.
            A la vegada, la Lluna fa una conjunció amb Mercuri i una oposició amb Plutó, algú ens explicarà que entre tots em de lluitar i a més podem vèncer a aquesta crisi. Què una altra manera de fer política és possible.
            Mercuri és el missatger, Plutó la renaixença. Capricorn és un signe femení, cardinal i de terra. Canalitza les energies i planteja les estratègies per fer complir les metes a llarg plaç.
            A tot això ens ajudarà Plutó que fins el 2024 estarà a Capricorn. A més esta a la casa 10 i fa una quadratura a Urà i un quincunci a Venus, i són aquests aspectes els que ens parlen de transformacions, revolucions, noves estructures i sobre tot de canvis de valors.
            Llavors tenim a Venus a Bessons, que està a la casa tres i a més fa una quadratura amb Neptú que ens fa veure que em de gaudir dels canvis, són necessaris i ja no els podem ajornar més i que no hi més remei que fer-los.
             El canvis han de ser polítics, econòmics, ètics i morals.
            Segurament dins d’aquest més les autoritats europees es reuniran, potser varies vegades, per començar a parlar d’aquests canvis. Canvis què encara tardaran. Però potser estem veient la llum al final del túnel. El túnel és llarg, fosc, amb sotracs i clots, llenegadís, baix, viscós, estret i costa amunt. Arribarem, vaja si arribarem. Si hi ha voluntat i polítics amb noves idees.
            Urà és ha Àries. El Xot és el què tirarà tot això endavant. Anglaterra  i Alemanya, són dos països del signe del Xot, ambos anglosaxons. Seran ells que començaran i comandaran aquesta revolució. Els seus governants actuals són escèptics, però igual hi ha un canvi de govern.
            Ja fa massa temps què les estrelles ens diuen que això va malament i de cada vegada més s’empitjora. El gran stelium del desembre és comença a formar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada