dijous, 21 de juny del 2012

HA ARRIBAT L'ESTIU


            Avui és dia gran i els motius són varis: ha entrat l’estiu, és el solstici d’estiu i avui, i no el dia de sant Joan, és el dia més llarg de l’any.
            A l’antigor tots els pobles tenien les seves festes i creences. Al solstici d’estiu, i sabien ben bé quan era, encenien fogueres per espantar el mals esperits i donar gràcies per les collites fetes i per fer encara.
            També servia com a ritus de fecundació, els nins concebuts aquest dia naixerien per la primavera. Era una bona època per sobreviure, en un temps que hi havia mancances per tot arreu.
            També és un gran dia, Carlos Divar , ha dimitit. El Tribunal Suprem ha dit que no hi ha delit a la seva actuació. Però ja sabem què ell n’era el President. I ja sabem la dita de que corbs en corbs no és piquen. Però em vist què, el Tribunal Constitucional, darrerament els esmena la plana, i els contradiu.
            Potser què no sigui delit, no ho sé. Però és vergonyós que mentre a Espanya hi més de cinc milions d’aturats, aquest “senyor” sen vagi de gresca amb els diners de tots i a més convidi el seu molt “estimat” cap de seguretat.
            I per anar a missa diària hi va amb el cotxe oficial. Igual què fa na Botella per anar a la perruqueria. No tenen vergonya ni la coneixen.
            És un gran dia per què el Tribunal Constitucional ha dit que el Suprem s’havia equivocat i els ha rectificat. A legalitzat a Sortu. Ha triomfat la democràcia. Han convertit en normal el que era normal al carrer.
            Jo em demano perquè no il·legalitzen a la Falange que és un partit violent, totalitari i dictatorial.
            Avui és un gran dia i ens ho em de prendre així

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada