dimarts, 19 de juny del 2012

COCA TAPADA DE POMES

                  Ingredients:

            Per a la massa:
250 g de mantega
150 g de sucre
600 g de farina
100 ml llet
2       ous   

    per el farcit:
100 g de sucre
100 g de ametlles torrades i capolades grosses
3        pomes Golden
4        cullerades de nata
2        ous
            Sucre i 1 ou per pintar

                  Preparació:
            Per a la massa, pasteu tots el ingredients fins aconseguir una pasta homogènia. . Guardau-la tapada amb un drap, devers una hora.
            Llavors mesclau els ous, la nata, el sucre i reservau-ho.
            Dividiu la pasta en dues parts, amb una folreu un motlle. Palau i lamineu les pomes i col·loqueu-les dins el motlle fins a cobrir tota la superfície. Col·loqueu les ametlles torrades i  esmicolades.
            A continuació aboqueu per damunt la mescla d’ous, nata i sucre..
            Desprès el cobriu amb la pasta restant ben estirada i el segellau.
            Pintau la superfície amb ou i sucre.
            Al forn calent a 170º durant 45 minuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada